Nyheder

Pressemeddelelse Danske Holdmesterskaber 2014

Holbæk Svømme Klub kæmpede i Ringe.

Holbæks svømmere var i weekenden på fyn og svømmede 4. division i Danske Mesterskaber for hold. I Ringe blev det til en 6. plads for holbækkerne, hvilket i den samlede stilling rakte til en placering som nr. 8 i svømningens 4. division.

Det er svært at klage når alle præsterer, udtaler den nu afgåede cheftræner Michele Greb, som var med til stævnet som sidste dag på kontoret. Vi havde et meget ungt hold i år, med mange debutanter, og samtidig blev Rasmus Dufour skadet i hans første løb, det tabte vi en hel del point på. Og da der var under 1.000 point op til oprykningspladserne, så havde vi bestemt ligget bedre til med Dufour til rådighed, samt med Lasse Winther Andersen og Simon Brixner, der var afsted på hhv. træningslejr og stævne med triatlon.