Nyheder

Pressemeddelelse Danske Årgangsmesterskaber grp. 1 & 2 2014

Personlige rekorder i Gentofte og Bellahøj.

Niels Ottosen opnåede to top-10 placeringer ved DÅM

Holbæk var i weekenden den 20.-22. juni i Gentofte, for at svømme de Danske Mesterskaber for Årgangssvømmere gruppe 2 (yngste gruppe). Holbæk havde 4 svømmere med til start. Mads Toft, Simon Brixner, Gorm Tholle og Frederik Palmø havde alle opnået den eller de krævede kravtid, og de skulle dermed repræsentere Holbæks yngste årgangssvømmere.

Svømmerne, som havde trænet op til stævnet længe, præsterede godt. Specielt Mads Toft og Frederik Palmø fik mange personlige rekorder i deres løb. Gorm var med til sit første Danske Mesterskab, og fik dermed også en god oplevelse i denne weekend, udtaler Holbæk-træner Sebastian Kristiansen.

Ugen efter var det så de lidt ældre årgangssvømmere der skulle i vandet. Her havde Holbæk 10 svømmere med. Nogle svømmere var med enkelte dage, mens andre var der alle 4 dage fra torsdag d. 26. til søndag d. 29. juni.

Der blev svømmet stærkt i Bellahøj, og niveauet var højt hvis man skulle opnå en finaleplads. Torsdag samt fredag svømmede Holbæks Niels Ottosen sig til finalen i 200 og 100 bryst. Niels fik nogle flotte personlige rekorder med hjem, og en placering som nummer 10 i begge løb, udtaler Holbæk-træner Sebastian Kristiansen.

Der blev svømmet mange flotte tider i denne weekend af dem alle, og nu er der en velfortjent sommerferie til Holbæks årgangssvømmere, mens der for de ældste svømmere stadig venter en uge med Danske Mesterskaber for junior- og seniorsvømmere i Odense, med afslutning søndag d. 6. juli.