TRIATHLON

Velkommen til Holbæk TRI


Find informationer herunder


Går du rundt med en Ironman i maven? Eller trænger du bare til at komme i gang med lidt mere motion? Eller måske vil du bare gerne kunne svømme mere end 25 m. crawl?

 

Så er muligheden der nu. Holbæk svømme klub har startet en helt ny tri-afdeling.

 

Holbæk svømme klub er inde i en rivende udvikling efter ansættelsen af en Canadisk træner. Som en del af denne udvikling har vi fået mod på at prøve noget helt nyt. I tråd med at flere får lyst til at prøve noget andet end kun løb eller cykling, har svømmeklubben udviklet et nyt tilbud til alle der elsker at træne, og som savner lidt nye mål med træningen.

 

Siden starten i 2011 har håbefulde svømmere, med krum hals, forsøgt at blive bedre til at svømme. De fleste kunne brystsvømme til husbehov og lige akkurat svømme 25 m crawl uden at der skulle foretages livreddende førstehjælp. Klubben har over 50 medlemmer og interessen er stærkt stigende.

 

Holdet der startede sidste år stillede til start ved klubmesterskaberne samme år i maj måned, hvor de svømmede både 100, 200 samt 400 m crawl. Herudover gennemførte mange en kvart Ironman i juni samt et par enkelte en ½ Ironman i juli. 6 gennemførte Challenge Copenhagen Ironman i august i år. Vi er desuden altid stærkt repræsenterede ved DM-stævnerne.

 

Der er svømmetræning tirsdag, torsdag samt lørdag med svømmetrænere på kanten.

 

Der er fælles løbetræning om tirsdagen og torsdagen, samt kombineret cykel og løbetræning om lørdagen inden svømningen.

 

Når vandet er varmt nok svømmer vi udenfor.

 

Vi henviser til Holbæk Tri hjemmeside som beskriver alt om Holbæk Tri

 

 

VEL MØDT
 
Holbæk TRI er støttet af 
 HSK TRI på Facebook
Følg HSK TRI på Facebook når du er medlem.

Nyheder

Sponsorer