Verdensstjerne på besøg i Holbæk Svømme Klub
 

Verdensstjerne på besøg i Holbæk Svømme Klub.

 


Rikke Møller Pedersen viser armtag til Mikkeline Mentz.Rikke Møller Pedersen viser hændernes fremføring til Mikkeline Mentz.Mikkeline Mentz under kyndig vejledning fra Rikke Møller Pedersen.Rikke Møller Pedersen og Mikkeline Mentz.


Onsdag d. 15. oktober 2014 var en ganske almindelig onsdag, hvor de bedste svømmere i Holbæk mødte op til sædvanlig eftermiddagstræning i svømmehallen på Vandtårnsvej. Men med et blev der drysset stjernestøv udover Holbæk Svømmehal. På bassinkanten stod pludselig verdensrekordholderen i 200 meter bryst; Rikke Møller Pedersen.


Da vi så dagens helt tilfældigt fremmødte gæst måtte vi jo ændre lidt i træningsprogrammet, så det blev en træning med fokus på brystteknik i dag, griner trænerne Ricki Clausen og John Olesen.


Rikke delte ud af sin store viden om hendes favorit-disciplin, og gav gode råd til de fremmødte svømmere. Alle svømmere lyttede intenst efter hvert og et af hendes ord, og studere hendes teknik nøje, for derefter at afprøve teknikken på sig selv i bassinet, under kyndig vejledning af Rikke.


Der blev også tid til enkelt-sessioner med svømmerne. På billederne ses Mikkeline Mentz der nøje studerer Rikkes armtag, og efterfølgende guides i vandet.


Det var så fedt at øve teknik sammen med Rikke, hun var super sød og man lærte meget af hende. Jeg var lidt genert i starten, for hun er mit store idol. Det var en god træning. Siger Mikkeline Mentz med et stort smil.


Til slut var der naturligvis tid til lidt sjov og billeder med Rikke.
Smil til fotografen.
Fakta Rikke Møller Pedersen

OL 2012: 4. plads i 200 meter bryst

Verdensmester 2012 i 200 meter bryst.

Europamester flere gange, senest i august 2014.

Verdensrekordholder 200 meter bryst (2013).

For yderligere oplysninger kan Sportschef Ricki Clausen kontaktes på rc@swimhsk.dk , mobil 26 25 25 31

Nyheder

Sponsorer