Info
Aqua Float Yoga/Pilates (+16 år)

Uforstyrret og med dæmpet og rolig musik skaber vi rammerne for en anderledes yoga/pilates time i Svømmecentrets separate rum. En af de nyeste trends indenfor aquafitness er de flydende boards. Træningen vil være en god kombination af yoga/pilates-inspirerede øvelser på disse måtter i vand. Her får du en unik mulighed for, med dyb koncentration, at sætte fokus på kroppens mindste bevægelser og ikke mindst dit livgivende åndedræt. En fantastisk træningsform, der i den grad udfordrer balancen, kroppen styrkes, smidiggøres og kropsholdningen forbedres.

Holdet er for alle over 16 år, der ønsker en alternativ og udfordrende form for yoga/pilates. Der vil være hold for både nybegyndere og træningsvante personer. 

Træningen foregår på boards (specielle måtter) i det separate varmtvandsbassin. 
 
Det er valgfrit, om man vil træne i fitness-tøj, som shorts/tights og en top/t-shirt, eller badetøj. Vælges det første er kravet blot at tøjet IKKE er bomuld, men f.eks. Lycra/DryFit-stof.
 
I OPSTARTSPERIODEN I SPORTSBYEN (MARTS-JUNI) KØRER VI AQUAFITNESS HOLD I 4 MDR. I STEDET FOR NORMALE 3 MDR. TIL SAMME PRIS!
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Nyheder

Sponsorer