NyhederKlubmodul henter siden
SvømmeSjov Stranddag med HSK
Tilmeldingsfrist er overskredet
Holbæk Svømme Klubs SvømmeSjov Strand dag mandag den 26. juni 2023 kl. 9:00-14:00 - Alder 8-15 år

Kom med på Holbæk Svømme Klubs SvømmeSjov stranddag.

Motiverede vandglade og vandtilvænnede børn kan deltage i SvømmeSjov stranddag. Stranddagen er både for begyndere og øvede svømmere. Børnene skal kunne modtage en fælles besked, og handle på den.

Dagen byder på svømning, lege og øvelser i vand og lege på stranden. Dagen vil bære præg af livredning og sikkerhed i og omkring åbent vand. Af sikkerhedsmæssige årsager skal alle bære våddragter og badehætter i "pang" farver når man er i vandet. Hvis man har sin egen våddragt er man velkommen til at benytte den, og ellers kan man låne en dragt af svømmeklubben. Svømmeklubben stiller badehætter til rådighed. 

Praktisk info
Det foregår udendørs hele dagen, på Bikinistranden i Holbæk, Blegstrædehagen, 4300 Holbæk. 

Børnene afleveres om morgenen kl. 9.00 og hentes kl. 14.00 på stranden. 

Vi bruger masser af energi, medbring derfor madpakke, snacks, frugt og drikkedunk. Medbring også badetøj, sportstøj, sportssko, håndklæder vindtæt/varmt tøj. Vi er udendørs uanset vind og vejr. 

Svømmeklubben forbeholder sig ret til, at fotografere i forbindelse med stranddagen til informationsformål. Ønsker du ikke at dit barn medvirker på billederne eller i en videooptagelse, så er det dit ansvar som forælder, at give skriftlig besked til kontoret inden arrangementet starter.

Instruktørerne

Vi har ikke pædagogisk uddannet personale på stranddagen, så har dit barn en udfordring el lign. vil vi godt vide det på forhånd.

Christel Elisabeth Pehrsson og Dorthe Ørving er instruktører på Stranddagen, begge er erfarne åbent vand instruktører, og begge har udover førstehjælpskursus også åbent vand underviserprøven (livredderprøve til åbent vand)


Tilmeldte
10 /16
Tilmeldingsfrist
27.06.2023
Tidspunkt
26.06.2023 kl. 09.00 - 27.06.2023 kl. 14.00
Sted
Bikini Stranden i Holbæk
Pris
450,00 kr.
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer