Nyheder

Velkommen til nye medlemmer i SvømmeskolenAdgangsarmbånd til Holbæk Svømme Klubs svømmeundervisningFor at få adgang til svømmerundervisningen, skal man bruge et blåt Holbæk Svømme Klub armbånd. Dette kan benyttes til både indgang og skabe i omklædningsrummet. Det er vigtigt at tjekke det blå armbånd ind i døren til omklædningsrummet for at kunne benytte det til at låse skabe med.
Armbåndet udleveres ved sæsonstart på reposen ved indgangen til Svømmecentret. Dette armbånd benyttes i én enkelt sæson og afleveres ved sæsonafslutning eller når man stopper til svømning. 
OBS! Starter man midt i sæsonen udleveres armbåndet i Sportsbyens reception.

Forældre kan gå ind i omklædningsrummene på samme blå armbånd som sit barn. 

BEMÆRK: Det gælder for ALLE, at de blå Holbæk Svømme Klub armbånd KUN kan benyttes ved indgang til eget Holbæk Svømme Klub hold. Det kan selvfølgelig aldrig benyttes til offentlig svøm eller andet arrangement!

Mister man sit armbånd er man nødsaget til at købe et nyt. Dette koster 100,- og skal betales via MobilePay på 36492. Mærk overførslen barnets navn. Dette skal ligeledes afleveres ved sæsonafslutning eller når man stopper til svømning.

OmklædningDer er mange børn og forældre i hallen og i omklædningen. Tag derfor hensyn til hinanden i bruserne, så alle kan nå til svømning i tide. Det kan virke en anelse kaotisk at skulle igennem omklædningsrummene især de første par gange.

Information om hvor ens hold svømmerDer svømmes både i Familiebassinet, Varmtvandbassinet og Zone 1 i det olympiske bassin. Der vil være skilte med det enkelte holds navn på. Familiebassinet ligger lige uden for omklædningsrummene. Varmtvandsbassinet ligger til højre for omklædningsrummene. Svømmer man i Zone 1, skal man igennem dørene ind til det Olympiske bassin.

Inden undervisningsstart, beder vi jer om altid at vente med at gå hen til jeres hold til få minutter før jeres hold skal starte. Dette for at undgå for mange mennesker ved bassinerne, hvor der undervises. Dette bedes I gøre hele sæsonen TAK.

ForældreopholdVi henstiller til, at forældre nøjes med at aflevere barnet til svømning, og derefter går i Sportsbyens Fælleszone eller Caféområde mens der undervises. Vælger forældre at blive i Svømmecentret så:
 • Tal ikke med øvrige forældre!
 • Sid stille og roligt, så det forstyrrer undervisningen mindst muligt.
 • Kontakt ikke barnet under undervisningen
 • Stå ikke langs kanten. Vi har så lidt undervisningsplads på land, og det er meget forstyrrende.
 • Søskende skal I gerne holde i ro, og må ikke sidde på bassinkanten.
 • Mobiltelefon er IKKE tilladt i Svømmecentret. Tal derfor ikke i tlf!
 • Alle spørgsmål bedes rettes til kontoret, ikke til instruktørerne. De skal have fokus på børnene.

Tak fordi I er med til at gøre det til et rart sted at undervise for vores instruktører. Børnene får meget mere ud af undervisningen.


Et par svømmetips
 1. Gennem sæsonen ankom da tidligst 3-5 min. før holdstart. Vent i god afstand til det igangværende hold.
 2. Til børn med langt hår: HUSK elastik til håret hver gang, eller brug badehætte.
 3. Svømmebriller er en god idé. Forældre bedes venligst indstille korrekt hjemmefra.
 4. Til de mindste/tyndeste børn kan en våddragt være gavnlig uanset om man svømmer i Familiebasinet eller Zone 1. Det er vigtigt at våddragten sidder tæt. Køb gerne en med korte arme og ben.
 5. Tag smykkerne af. Det er ikke rart at blive revet af et fint armbånd hos sidemanden.
 6. Kun børn til og med 7 år kan følges med forældre gennem det modsatte køns omklædning.
 7. Grundig afvaskning uden badetøj inden svømning medvirker til at klorniveauet holdes i balance.
 8. Hold jeres profil opdateret i vores medlemssystem, så I er sikre på at få alle de vigtige beskeder, vi sender ud på mail og SMS.

Ferier og ændringer i svømmetider

I Topmenuen Kalender og Ferieplan på vores hjemmeside kan I altid følge vores ferier og lukkedage i svømmeskolen.


SvømmesjovI svømmeskolen i Holbæk Svømme Klub arbejdes der med "Svømmesjov". Denne bruges på Gopler,  Haletudser, Sæler, Niveau 1, Niveau 2 og Niveau 3. Bogen indeholder øvelser, der skal gennemføres for at opnå et klistermærke, der kan sættes i bogen. 

Nye medlemmer får udleveret et eksemplar af Svømmesjov gratis ved første mærkeuge. Er din bog forsvundet, kan en ny købes til 100,- via MobilePay til 36492. Mærk overførslen Svømmesjov.


Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer