Klubmodul henter siden
Aqua Camp uge 32
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Rema 1000 Aqua Camp for børn i alderen 7-12, afholdes i uge 32 (5/8-9/8-2019) i tidsrummet kl. 8.00 – 15.00
Alle kan deltage uanset niveau. Om man er utryg eller vandglad, begynder eller en super øvet svømmer, er der mulighed for at deltage og man behøver ikke være medlem af svømmeklubben for at tilmelde sig til Aquacampen.
Hvis barnet er under 7 år, så må man gerne deltage, hvis man bliver 7 i indeværende år. For alle gælder det, at vi forventer, at man selv kan klare sig i omklædningen med vask, tage badetøj/tøj af og på, tørre hår mm.
De fem dage er fyldt med masser af aktiviteter både i vand som på land. Rema 1000 Aqua Camp giver rig mulighed for at teste svømmefærdigheder samt dygtiggøre sig i løbet af ugen. Vi har masser af plads til rådighed i svømmecentret og dermed bliver der masser af vandtid til alle.

Deltagerne kommer i vandet 2 gange om dagen, og når vi ikke er i vandet bliver der arrangeret alle mulige sjove lege, spillet bold, skattejagt mv. på udendørsarealerne omkring Sportsbyen.
Der vil være plads til 40 børn på Rema 1000 Aqua Campen. Deltagerne kommer i godt selskab med vores søde og erfarne instruktørteam fra svømmeskolen. Vi har ydermere sat fokus på, at bemandingen er i top både hvad kvalitet og kvantitet angår, så alle deltagere forhåbentlig får en fantastisk uge.
Prisen er kr. 975,- for hele ugen. Dette dækker udover ca. 2½ time i svømmecentret hver dag med undervisning og leg, aktivitets program for hele ugen, goodiebag inkl. T-shirt mm, svømmemærker, diplom samt frugt/saft hver dag.
Man skal udover svømmetøj selv medbringe en god sund madpakke uden slik og drikkedunk.
Betalingen skal ske i forbindelse med tilmeldingen og er bindende. Der er ingen fortrydelsesret.
Svømmeklubben forbeholder sig ret til at fotografere i forbindelse med Campen til bl.a. informationsformål for klubbens aktiviteter.
Er der spørgsmål til Rema 1000 Aqua Camp så skriv til Svømmeskoleleder Dorthe Ørving på dboe@swimhsk.dk eller ring på tlf. 21260288
Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
01.07.2019
Tidspunkt
05.08.2019 kl. 08.00 - 09.08.2019 kl. 15.00
Sted
Holbæk Sportsby
T-shirt størrelse*:
Pris
975,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Nyheder

Sponsorer