Klubmodul henter siden
Åbent vand hold for voksne
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind
Åbent vand svømning i Holbæk Svømmeklub
Holbæk Svømmeklub tilbyder for første gang åbent vand svømmehold for voksne (18+). Vi glæder os meget til at prøve dette nye tiltag af, og håber du vil være med :-)
Alle vores åbent vand instruktører har gennemgået DGIs åbent vand uddannelse, samt deltaget i den praktiske åbent vand prøve. Alle vores instruktører har bestået bassinprøve samt førstehjælpeskursus.
Klubbens åbent vand instruktører har mange års svømme erfaring både fra bassin og som åbent vand svømmer. 
Du kan møde flg. instruktører:
Mie Mørkedal, Christopher Hamilton Brown, David Arneskov, Christel Elisabeth Pehrsson og Dorthe Ørving
Hvor svømmers der:
Når vi starter sæsonen, svømmer vi ved Holbæk Strand. Her er vanddybden ikke så dyb, her er nem adgang, og stranden er markeret med bøjer.
Vandtemperaturen er også højere her først på sæsonen, da der ikke er så stor vandudskiftning.
Strandens er beliggende i Holbæk centrum, i forlængelse med Holbæk Havn. Der er en fin sandstrand, som er cirka 170 meter lang og består af et område af sand der er cirka 15 meter bredt og fortsætter ud i vandet. Badeområdet er markeret ved to store gule bøjer og flere små røde. Da stranden er en del af en havn, bliver der hurtigt dybt. 
Stranden er desuden markeret med et strandnummer: J305
Senere på sæsonen, kan vi svømme ud fra Badeanstalten Venedig. Det aftales nærmere med gruppen.
Hvor lang tid svømmes der:
Vi svømmer fra 16.45-17.45. Vi starter med opvarmning på land, så vær klar med din dragt på kl. 16.45.

Hvilket udstyr skal du medbringe:
Alle medbringer badetøj, svømmebriller, vaddragt, havtaske (se link i bunden, hvad en havtaske er) badehætte i ”signalfarve” samt håndklæde.
Man skal medbringe en havtaske og den skal benyttes, det kan være en rigtig god idé at montere en fløjte på sin havtaske. Det er en god ide at medbringe en vandtæt taske eller en stor plastpose til opbevaring af private ejendele i tilfælde af regnvejr. Det anbefales endvidere at man medbringer drikkedunk med vand/saft til bagefter og evt. en termokop med noget varmt.
Medbring vindtæt jakke som kan beskytte dig for vinden når du kommer op ad vandet.Det er en god ide at benytte en glide-stift som er glidemiddel til nakken
Omklædning foregår på stranden.Tasker og værdier bliver ikke låst inde, så lad værdier blive hjemme eller i bilen.
Aflysning af svømmetræning:
Det er til enhver tid Holbæk Svømmeklub der vurderer om træningen skal aflyses. Der kan aflyses på forhånd, eller på stedet, hvis det viser sig at forholdene har ændret sig.
Der gives ikke penge tilbage ved en evt. aflysning.
Træningen vil blive aflyst ved flg. 
Dårlig badevandskvalitet,
feks. ved kloak overløb eller alger i vandet
Hårdt vejr med udsigt til lyn og torden 
Kraftig fralandsvind
Sikkerhed:
Alle skal svømme med havtaske samt badehætte i signalfarve.&nbspDer svømmes altid i makker-par, trænerene hjælper gerne med at inddele i makkerpar efter niveau. Der er ingen der afbryder træningen og går alene op, ønsker man at stoppe træningen, følger man sin makker ind til land, og stopper selv sin træning. Der skal også gives besked til træneren. Hvis hele gruppen følges, kan der laves nye grupperinger, og svømmetræningen kan genoptages.&nbspAlle anvisninger fra instruktørerne skal følges.
Hvem kan deltage:
Da åbent vand hold er et nyt tiltag i Holbæk Svømmeklub starter vi med 1 hold, men kan opdele holdet i 2 niveauer. Som udgangspunkt vil niveauerne være begynder og let øvet. Vi forventer at du kan svømme en genkendelig crawl og der undervises kun i crawl, men ikke at du har erfaring med svømning i åbent vand. Udover crawl teknik vil du også blive undervist i støttefunktioner, som vejrtrækning, balance, bentræning og andre åbent vand teknikker. Du kan også opleve lege og andre sociale aktiviteter, samt red din makker undervisning og undervisning i sikkerhed ved åbent vand svømning.

Husk desuden at du skal kunne fremvise coronapas/negativ test. 


Nyttige links: 
Havtaske
Glide creme på stift
Red din makker video

Bevæg dig for livet - Åbent vand
Derudover kan det være nyttigt at downloade badevands app 

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Svømmeskole leder, Dorthe Ørving på tlf. 21260288, eller på mail dboe@swimhsk.dk 
Tilmeldte
18 /18
Tilmeldingsfrist
25.08.2021
Tidspunkt
09.06.2021 kl. 16.45 - 25.08.2021 kl. 17.45
Sted
Stranden i Holbæk
Navn og telefonnummer på pårørende kontakt*:
Min erfaring med åbent vand svømning er:*:
Mit svømme niveau er:*:
Pris
250,00 kr.

Nyheder

Sponsorer