NyhederKlubmodul henter siden
Åbent vand hold for voksne
Tilmeldingsfrist er overskredet
Åbent vand svømning i Holbæk Svømmeklub
Holbæk Svømmeklub tilbyder igen i år åbent vand svømmehold for voksne (18+). 
Alle vores åbent vand instruktører har gennemgået DGIs åbent vand uddannelse, samt deltaget i den praktiske åbent vand prøve. Alle vores instruktører har bestået bassinprøve samt førstehjælpeskursus.
Klubbens åbent vand instruktører har flere års svømme erfaring både fra bassin og som åbent vand svømmer. 
Du kan møde flg. instruktører:
Anna Mundt Karup, Tinne Vadskjær, Christopher Hamilton Brown, David Arneskov, Christel Elisabeth Pehrsson og Dorthe Ørving
Opstart i svømmehal: 
Den 18. maj og den 25. maj 2022 kl. 19.30-20.30 - vil det være muligt at komme og svømme i svømmehallen. Her vil vi hilse på hinanden og møde instruktørerne. Tag gerne din dragt og andet udstyr med.  nbsp
Hvornår svømmers der: 
Svømmehal den

18. + 25. maj kl. 19.30-20.30
Åbent vand den

1. + 8. + 15. + 22. 29. juni nbsp6. + 13. + 20. + 27. juli3. + 10. + 17. + 24. + 31. august
Hvor svømmers der: 
Når vi starter sæsonen onsdag den 1. juni 2022, svømmer vi ved Holbæk Strand. Her er vanddybden ikke så dyb, her er nem adgang, og stranden er markeret med bøjer, vandet er forholdsvist roligt. 
Vandtemperaturen er også højere her først på sæsonen, da der ikke er så stor vandudskiftning.
Strandens er beliggende i Holbæk centrum, i forlængelse med Holbæk Havn. Der er en fin sandstrand, som er cirka 170 meter lang og består af et område af sand der er cirka 15 meter bredt og fortsætter ud i vandet. Badeområdet er markeret ved to store gule bøjer og flere små røde. Da stranden er en del af en havn, bliver der hurtigt dybt. 
Der er "omklædningsfaciliteter" og toilet ved stranden. nbsp
Stranden er desuden markeret med et strandnummer: J305
Fra 1. juli rykker vi hen til roklubben ved Badeanstalten Venedig og går i vandet herfra. Vær opmærksom på at parkeringsforhold er mere begrænset her, ligesom der ikke er toilet og omklædningsfaciliteter.!
Hvor lang tid svømmes der:
Vi svømmer om onsdagen fra 17.00-18.00. Vi starter med opvarmning på land, så vær klar med din dragt på, lidt før vi går i vandet.
Hvilket udstyr skal du medbringe:
Alle medbringer badetøj, svømmebriller, vaddragt, havtaske (se link i bunden, hvad en havtaske er) badehætte i ”signalfarve” samt håndklæde.
Man skal medbringe en havtaske og den skal benyttes, det kan være en rigtig god idé at montere en fløjte på sin havtaske.
Det er en god ide at medbringe en vandtæt taske eller en stor plastpose til opbevaring af private ejendele i tilfælde af regnvejr. Det anbefales endvidere at man medbringer drikkedunk med vand/saft til bagefter og evt. en termokop med noget varmt.
Medbring evt en vindtæt jakke som kan beskytte dig for vinden når du kommer op ad vandet.
Det er en god ide at benytte en glide-stift som er glidemiddel til nakken
Omklædning foregår på stranden. Tasker og værdier bliver ikke låst inde, så lad værdier blive hjemme eller i bilen.
Aflysning af svømmetræning:
Det er til enhver tid Holbæk Svømmeklub der vurderer om træningen skal aflyses. Der kan aflyses på forhånd, eller på stedet, hvis det viser sig at forholdene har ændret sig.&nbspDer gives ikke penge tilbage ved en evt. aflysning.
Træningen vil blive aflyst ved flg. 
Dårlig badevandskvalitet, feks. ved kloak overløb eller alger i vandet, hårdt vejr med udsigt til lyn og torden, kraftig fralandsvind
Sikkerhed:
Alle skal svømme med havtaske samt badehætte i signalfarve. Der svømmes altid i makker-par, trænerene hjælper gerne med at inddele i makkerpar efter niveau. Der er ingen der afbryder træningen og går alene op, ønsker man at stoppe træningen, følger man sin makker ind til land, og stopper selv sin træning. Der skal også gives besked til træneren. Hvis hele gruppen følges, kan der laves nye grupperinger, og svømmetræningen kan genoptages. Alle anvisninger fra instruktørerne skal følges.
Hvem kan deltage:
Det er et krav at du har kendskab til crawl og kan det mest basale, men ikke at du har kendskab eller erfaring med svømning i åvnet vand. Udfra deltagernes niveau vil der blive inddelt i mindst 2 grupper/niveauer.
Et begynder/let øvet niveau og et let øvet/øvet niveau.
Udover crawl teknik vil du også blive undervist i støttefunktioner, som vejrtrækning, balance, bentræning og andre åbent vand teknikker. Du kan også opleve lege og andre sociale aktiviteter, samt red din makker undervisning og undervisning i sikkerhed ved åbent vand svømning.
Nyttige links: 
Havtaske
Glide creme stift
Red din makker
Bevæg dig for livet
Svømmespecialisten brug gerne rabatkoden: holsv19)


Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Svømmeskoleleder, Mia Skov på mail mia@swimhsk.dk 
Tilmeldte
17 /25
Tilmeldingsfrist
31.08.2022
Tidspunkt
01.06.2022 kl. 17.00 - 31.08.2022 kl. 18.00
Sted
Stranden i Holbæk
Pris
350,00 kr.
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer