POINTSYSTEM
Forældrepoint 2019/2020

Ved evaluering af pointsystemet for året 2018/2019 kan vi i bestyrelsen glæde os over, at alle fik leveret det arbejde, vi bad om. Dog er der en del svømmefamilier der har optjent en del flere point end de havde behov for, men med flere svømmere med til de nationale mesterskaberne har det været nødvendigt, det takker vi for. Bestyrelsen har gennemgået pointsystemet for sæsonen 2019/2020 og besluttet at ændre en lille smugle for krav til de respektive svømmerfamilier, som kan ses længere nede på siden.
 
Vi minder om ”søskenderabat”, hvor den højst placerede svømmer tæller 100% og alle søskende herudover tæller 50%. I tilfælde af ulige point, rundes op, eksempelvis skal søskende på C-holdet optjene 5 point.
 
Forældrepointsystemet omfatter ALLE svømmere i HSK’s K-afdeling. Da vi har en stigende andel af svømmere der er fyldt 18 år og derved i det gamle ”Point system” røg ud af det, har vi besluttet, at pointkravene nu følger svømmerne over 18. Om svømmeren så vælger at tage med til alle C-holdenes stævner og være tidtager eller om svømmeren kan overtale sine forældre til fortsat at være officials, det vil vi overlade til svømmeren og familierne.
 
Det frivillige officialarbejde er fortsat altafgørende for, at vore børn kan deltage i stævneaktivitet – uanset alder.

Krav til optjening i 2019/2020:
 A-hold  18 Point 
 B-hold 15 Point 
C-Hold  10 Point
 Hej Guld  6 Point
 Hej Sølv - Start oktober 2019  3 Point
 Deltagelse ved nationale mesterskaber
(DM,DJM,DO,DÅM)*  
 3 Point 
 *Dette er gældende for både langbane og kortbane mesterskaber

Muligheder for optjening:
Hjemmebanestævne halvdags/aften:
Tidtager, speaker, starter, dommer, sekretariat
2 point
Udebanestævne/heldags hjemmebanestævne
Tidtager, speaker, starter, dommer, sekretariat, holdleder
3 point 
Bestyrelse 10 point pr sæson
Udvalgsansvarlig 10 point pr sæson
Udvalgsmedlem    5 point pr sæson
Forplejnings udvalgsmedlem
(Deltagelse alle dage ved HYF 2020)* 
 10 point pr sæson
Intern revisor  5 point pr sæson

*Det er et krav for at opnå de 10 point i forplejningsudvalget at man deltager alle dage i HYF2020, ellers går man under de almene krav som udvalgsmedlem dvs. 5 point.
 
 Opgørelse af pointene for sæson 2019/2020 kan ses her. Bliver opdateret inden længe. Ved spørgsmål omkring pointsystem kontakt Martin Karup på e-mail martinkarup@gmail.com 
 
Ved afslutning af sæsonen 2019/2020 opgøres pointene og for de familier, der ikke har optjent det forventede antal points, fremsendes en regning på 300 kr. for hvert point, der mangler.
 
 
Med sportslig hilsen
HSK’s Bestyrelse
 

Nyheder

Sponsorer