Pressemeddelelse Østdanske Kortbane 2014
 

Holbæk Svømme Klub fik øst-danske medaljer i Kastrup.

 
 
Billede viser Joakim Brønnum til venstre med den dobbelte medaljevinder Niels Ottosen til højre.I weekenden 24. til 26. oktober deltog Holbæks Svømme Klubs bedste svømmere ved østdanske kortbane-mesterskaber, som blev afholdt i Kastrup. Stævnet er ikke et topningsstævne, så det var med moderate forventninger at Sportschef Ricki Clausen sendte sine svømmere afsted. Det skulle dog vise sig at svømmerne ville det anderledens, end bare at hive moderate tider med hjem: '"Der var fokus på at gøre tingene rigtigt, derfor var der hurtige tider, selvom der bliver kørt hårdt på med træningen for tiden. Nu ser vi frem til næste år, hvor vi gerne skulle have over dobbelt så mange svømmere med til dette stævne, da vi i år kun var 9 svømmere afsted"', siger en tilfreds Ricki Clausen. Han kunne da også gøre status over et stævne, hvor nedensående resultater er værd at fremhæve


3 finalepladser og 2 medaljer:

Niels Ottosen i 100 og 200 meter brystsvømning (1 bronze, 1 sølv, begge for juniorer)

Rasmus Dufour i 100 meter medley (nr. 5 for senior)

2 DM kravtider mere:

Emil Toft opnåede endnu en kravtid til DM

Mai Andersen opnåede sin første kravtid til dette års DM, og kan nu se frem til slutningen af november, hvor Bellahøj Svømmestadion lægger vand til.


Næste opgave for Holbæk Svømme Klub er i den kommende weekend, hvor hallen på Vandtårnsvej både lørdag og søndag fra kl. 07:30 lægger hjemmebane-vand til Regionsmesterskaberne for region Nordsjælland, hvor piger årgang 2001 og 2002, samt drenge årgang 1999 og 2000 skal dyste om tider og medaljer.


Henvendelse omkring ovenstående bedes rettet til undertegnede.


Ricki Clausen
Sportschef
Holbæk Svømme Klub

rc@swimhsk.dk

26 25 25 31

Nyheder

Sponsorer